BARCELONA, 5 juny (EUROPA PRESS) -
La cooperativa gironina La Fageda, dedicada a la producció de postres làcties, i la Cooperativa de Guissona han apostat per la diferenciació i el valor afegit com a pilars per basar el seu creixement.
A la XVI Trobada del Sector d'Alimentació i Begudes que se celebra aquest dimarts a l'Iese, el president de La Fageda, Cristobal Colón, ha explicat que la cooperativa guanya consumidors cada dia per la seva credibilitat.
La Fageda, que aquest any compleix el seu 30 aniversari i que té un equip de 280 persones, rep la visita a les seves instal·lacions de 50.000 persones, el que segons el parer de Colon avala el seu projecte.
El fundador i president de la Cooperativa de Guissona, Jaume Alsina, ha destacat l'evolució que ha experimentat l'entitat ampliant la gamma de productes i els segments, passant de botiga especialitzada a supermercat.
"El futur està a la producció dels nostres productes", ha sostingut, i alhora ha assenyalat la voluntat de la cooperativa de seguir diversificant.