Actualitzat 10/07/2012 20:06

Agro.- Proposen reconèixer l'elaboració de cervesa i bacallà com activitats artesanals alimentàries

Cerveza Servida En Un Vaso
EUROPA PRESS

BARCELONA, 10 jul. (EUROPA PRESS) -

El Gremi d'elaboradors de cervesa artesana i natural i el del bacallaners de Catalunya han presentat la sol·licitud perquè el Govern català les reconeguin com activitats artesanals alimentàries.

Segons ha informat la Generalitat aquest dimarts en un comunicat, en l'última reunió de la Comissió d'Artesania Alimentaria de Catalunya es va estudiar l'esmentada sol·licitud, i es va aprovar que s'informaria al conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí.

La Comissió està presidida pel director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Conselleria, Domènec Vila.

Alhora, està composta per representants de les conselleries de Salut, Ensenyament, Agricultura, i Empresa i Ocupació, així com de les organitzacions empresarials sectorials representatives, de consumidors, i de representants del Consell General de Cambres de Comerç, Indústria i Navegació de Catalunya.

L'artesania alimentària catalana està regulada per la Llei 14/2003 de Qualitat Agroalimentària, la qual estableix un repertori d'oficis d'aquest tipus, amb possibilitat d'ampliació.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés