Actualitzat 14/11/2011 21:10

20N.- Anecdotari de campanya

A.S.Camacho, A.R.Gallardón Y J.Fernández (PP)
EUROPA PRESS

BARCELONA, 14 nov. (EUROPA PRESS) -

PP: UN PASSEIG ACCIDENTAT

Alberto Ruiz Gallardón, Alicia Sánchez-Camacho i Jorge Fernández han protagonitzat aquest dilluns un accidentat passeig pel mercat barceloní de La Boqueria --el preferit de l'alcalde de Madrid, diu--. El caos s'ha instal·lat als estrets passadissos, més acostumats als carrets de la compra i als turistes curiosos que a una bandada de fotògrafs, càmares i periodistes orbitant al voltant de tres polítics. El zenit de la tensió: quan un botiguer armat amb un corró de plàstic ha amenaçat a crits en dispersar sense miraments a l'agosarat que s'acostés la seva parada.

CiU: UDC TAMBÉ EXISTEIX

La sensibilitat de Josep Antoni Duran en reclamar la quota d'UDC en la federació amb CDC s'ha evidenciat aquest dilluns quan li han preguntat per la possibilitat que el PP superi a "Convergència" a Catalunya. Tot i que en to de broma, la resposta ha estat: "Es deu oblidar dels diputats d'Unió. Els de Convergència i Unió li asseguro que són millors", seguit de rialles dels presents.

ERC: EL PRESUMPTE 'FITXATGE' DE LAPORTA

"M'he assabentat que heu fitxat a Laporta pel grup mixt" del Parlament, li ha reprotxat molest un estudiant a Alfred Bosch en una visita a la UPF. El candidat independentista ha hagut d'explicar-li que l'expresident blaugrana mai ha militat a ERC, i que si està en el mixt és perquè es va enfrontar als seus ara excompanys de SI. "M'han manipulat", ha lamentat l'estudiant, satisfet amb les explicacions de Bosch i disposat, ara sí, a escoltar les bondats del concert econòmic.

PSC: LAPSUS DE CHACÓN

Carme Chacón ha tingut un dilluns confús. Després de visitar l'empresa biomèdica Orizon a Cornellà de Llobregat, ha tingut alguns lapsus en roda de premsa. "El vot socialista és l'únic que pot parar als emprenedors" i a la investigació contra el càncer, ha dit en comptes de proclamar que el seu partit els vol potenciar. Després, ha assegurat que les eleccions eren el "20 de maig".

ICV-EUiA: NO HI HA TEMPS PER A RES

El ritme de la campanya absorbeix als candidats, que en aquestes dues setmanes tenen el temps més que just per preparar els mítings i protagonitzar-los. Així ho ha confessat Joan Coscubiela aquest dilluns en trobar-se fora de joc amb una de les preguntes dels periodistes. "És que aquests dies no puc llegir ni els diaris", s'ha excusat entre bromes. Se li perdona.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés