Actualitzat 17/11/2011 17:56

20N.- Duran retreu que Pujol el contradigui amb el govern de concentració i després es retracta

Josep Antoni Duran (Ciu)
EUROPA PRESS

BARCELONA, 17 nov. (EUROPA PRESS) -

El candidat de CiU a les eleccions generals, Josep Antoni Duran, ha retret aquest dijous a l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol que el contradigui en la proposta del govern de concentració, tot i que dues hores més tard ha negat que hi hagi diferències entre les tesis que tots dos defensen.

En declaracions després d'un acte sobre afany emprenedor, Duran ha assegurat que Pujol exposa "exactament el mateix" que ell i ha demanat que no es busquin contradiccions on, segons la seva opinió, no n'hi ha.

Tot i això, mentre Duran va defensar la necessitat d'un govern de concentració si Europa no millora, Pujol es va desmarcar aquest dimecres d'aquesta hipòtesi, amb l'argument que si un partit guanya les eleccions amb majoria absoluta, com pot succeir-li al PP el 20 de novembre, ha d'assumir les seves responsabilitats i no carregar-les sobre altres partits.

"No acabo d'estar del tot d'acord, és molt molest per a un candidat que hi hagi altres persones que diuen coses diferents del candidat", ha sostingut Duran en declaracions a Catalunya Ràdio recollides per Europa Press.

Després de recordar que a Itàlia i Grècia hi ha majoria absoluta "i la situació és la que és", ha mostrat la seva sorpresa per les declaracions de l'expresident català després d'assegurar que la proposta del govern de concentració s'ha plantejat en el si de la direcció de CiU i que persones de CDC li van aconsellar que insistís en aquesta idea.

Amb tot, ha destacat que no discutirà amb Pujol perquè no és el seu adversari: "Teòricament m'ha d'ajudar en aquesta campanya electoral".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés