MADRID, 29 set. (EUROPA PRESS) -

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha deixat clar als passadissos del Congrés, a primera hora del matí, que ve "a treballar" malgrat la vaga general convocada pels sindicats majoritaris UGT i CCOO contra la reforma laboral aprovada.

"Treballaré", s'ha limitat a dir el cap de l'Executiu, preguntat a la seva arribada al ple del Congrés als passadissos per com valora la marxa de la vaga.

El president del Govern ha arribat puntual al Congrés, a les 9.00 hores, flanquejat per la vicepresidenta primera, María Teresa Fernández de la Vega.

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha afirmat que les primeres hores de vaga general han transcorregut "amb normalitat i sense incidents rellevants", no ha ofert dades de seguiment i ha celebrat que "els serveis mínims en el transport s'estan complint al 97%, d'acord amb la informació facilitada pel Ministeri de Foment".

Corbacho ha insistit que l'executiu "no donarà dades". "La valoració la farem al final de la jornada, que és quan tinguem totes les estimacions a través de les Delegacions de Govern i organismes oficials", ha afegit el ministre.

Más noticias



www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés