Actualitzat 11/01/2010 17:51

CiU exigeix al seu alcalde a Vic que compleixi la llei d'empadronament d'immigrants

BARCELONA, 11 gen. (EUROPA PRESS) -

El secretari general adjunt de CDC, Felip Puig, ha exigit avui a l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, que compleixi amb la llei i la legislació en polítiques d'empadronament d'immigrants, i ha sostingut que si s'han produït errors són d'"explicació".

Ho ha dit en roda de premsa després de la polèmica que ha generat un acord adoptat per l'Ajuntament d'aquesta població, governada en coalició per CiU, PSC i ERC, per denegar la inscripció en el padró municipal als immigrants que es trobin en situació irregular a Espanya.

"Exigim que es compleixi la llei. Estem convençuts que serà així. Esperem que no hi hagi cap ciutadà en situació d'indefensió", ha insistit Puig, qui ha constatat que la federació té ben definida la seva política en aquesta matèria i que així es recull en el Pacte Nacional d'Immigració que van signar.

Malgrat mostrar el seu respecte per l'autonomia local i dels ajuntaments, ha insistit que ha de complir amb la normativa vigent i, després de l'explicacions que ha dit que ha conegut, ha mostrat el seu convenciment que així ho faran els representants de la federació al consistori d'aquesta població.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés