Actualitzat 27/02/2010 13:14

Consultes.- El PP català considera que Montilla "anteposa el tripartit a Espanya"

BARCELONA, 27 febr. (EUROPA PRESS) -

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha assegurat avui que el president de la Generalitat, José Montilla, "de manera irresponsable, anteposa el tripartit a Espanya" permetent la celebració de les consultes sobiranistes.

En un comunicat, el dirigent popular ha sostingut que el PSC, "amb la finalitat de salvar el tripartit amb ERC", prefereix actuar amb "passivitat i submissió" davant de les consultes que "defensar un projecte de Catalunya compartit amb Espanya".

"És una irresponsabilitat donar ales a una espiral de consultes independentistes i l'actitud del tripartit ofereix una imatge distorsionada de Catalunya a la resta d'Espanya", ha afegit Fernández Díaz.

Ha criticat que el PSC "no defensi amb fermesa" que no es pot construir el futur de Catalunya contra Espanya i ha subratllat que Catalunya ha de tenir un paper de líder i motor econòmic, social i cultural a l'Espanya del segle XXI.

Ha assenyalat que CiU i ERC fan la seva "particular competició preelectoral per demostrar qui és més independentista" i ha censurat "l'ambigüitat i el doble joc" de CiU, demanant als ciutadans que prenguin nota de la "deriva radical" dels nacionalistes. "Mas ha canviat la senyera per la estelada", ha afegit.

Amb aquesta actitud, ha dit, la majoria dels catalans s'allunyen d'un Govern i uns partits que "no es preocupen dels seus problemes reals", com les conseqüències de la crisi.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés