Actualitzat 28/02/2010 18:09

Consultes.- El PP demana a Mas que aclareixi si convocarà un referèndum per la independència si arriba a president

BARCELONA, 28 febr. (EUROPA PRESS) -

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha demanat avui al líder de CiU, Artur Mas, que aclareixi si convocarà un referèndum per la independència si arriba a ser president de la Generalitat, ja que CiU "dóna suport a les consultes sobiranistes".

Fernández Díaz, que ha participat avui en els actes del Dia d'Andalusia al parc de la Guinaueta de Barcelona, ha sostingut que el suport de CiU a les consultes confirmen la seva "deriva radical" i ha afegit que Mas "substitueix la senyera per l'estelada". Ha considerat incongruent que Mas apel·li a la moderació en el seu discurs "quan els fets ho desmenteixen".

El dirigent popular ha assegurat que a la formació li interessa "la consulta de la gent" i no les sobiranistes. "Hem de parlar de dependència i no d'independència, de com s'atendrà la tercera edat o els discapacitats i les seves famílies, desenvolupant la llei de la dependència", ha afegit.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés