Actualitzat 14/01/2013 18:49

La CUP demanarà a Trias readmetre un sindicalista acomiadat de TMB

S.Recasens, Joaquim Forn, X.Trias
EUROPA PRESS

BARCELONA, 14 gen. (EUROPA PRESS) -

La CUP demanarà a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i al president de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Joaquim Forn, una reunió per demanar la readmissió immediata del sindicalista Andreu de Cabo i abordar les denúncies de l'empresa perquè un jutge es posicioni sobre si les aturades dels últims mesos van incórrer en algun tipus d'il·legalitat.

Segons han informat la CUP i el sindicat COS en sengles comunicats, els tres diputats de la formació han rebut aquest dilluns al Parlament una delegació de treballadors de TMB per abordar el conflicte laboral que viu l'empresa, i han anunciat que la CUP se solidaritzarà assistint a les cites judicials del 22 de gener i el 7 de febrer.

L'acomiadament de De Cabo s'ha justificat des de l'empresa per faltes laborals molt greus, però des d'un sector sindical s'ha interpretat com repressió sindical; la CUP també ha manifestat que té la lupa posada sobre TMB i que exigeix "absoluta transparència en la retribució i justificació d'un equip directiu conformat per 603 persones".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés