Actualitzat 22/07/2014 15:59

El Govern admet el seu descontentament pel retard de la llei electoral

El portavoz del Govern Francesc Homs, tras la reunión del Consell Executiu
EUROPA PRESS

BARCELONA, 22 jul. (EUROPA PRESS) -

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha admès aquest dimarts que el l'Executiu català està descontent pel retard que acumula la llei electoral catalana, una norma que volia aprovar-se abans d'acabar el període de sessions i les tasques en ponència conjunta al Parlament de la qual estan actualment paralitzats.

"No estem contents, evidentment", ha reconegut en roda de premsa després del Consell Executiu, en què ha apuntat que el canvi de lideratge en el PSC --Miquel Iceta, nou primer secretari socialista des d'aquest dissabte, és el ponent de la llei-- ha paralitzat en part els treballs dels grups parlamentaris.

Catalunya és l'única autonomia que no té una llei electoral pròpia i el president de la Generalitat, Artur Mas, ha situat l'aprovació d'aquesta norma com una de les mesures a emprendre per millorar la transparència i la qualitat democràtica de les institucions: "En allò que depèn del Govern, fem tot el que està al nostre abast", ha apuntat Homs.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés