Actualitzat 13/08/2009 19:26

Hereu considera un "pas imprescindible" l'autorització de 255 milions per finançar La Sagrera

BARCELONA, 13 ago. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha considerat avui un "pas imprescindible" l'autorització que el Consell de Ministres ha donat avui al Ministeri de Foment per possibilitar el finançament de l'estació de La Sagrera de Barcelona, concretament 255 milions d'euros.

En un comunicat, Hereu s'ha mostrat "molt satisfet" amb aquesta decisió, i ha subratllat que el ministre de Foment, José Blanco, ha complert el que durant dècades "ha estat un somni". La inversió va ser pactada al maig per Blanco, Hereu i el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal.

El Govern ha autoritzat avui Foment a adquirir compromisos de despesa per valor de 204 milions, distribuïts en anualitats de 51 milions d'euros en el període 2010-2013. L'anualitat corresponent al 2009 s'atendrà mitjançant una transferència de crèdit a l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif).




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés