Actualitzat 29/09/2009 12:15

Un informe encarregat pel Govern va alertar Puigcercós de la seva imatge a 'Polònia' de TV3

BARCELONA, 29 set. (EUROPA PRESS) -

Un informe encarregat el 2007 per la Conselleria de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat per millorar la comunicació del departament va alertar de la imatge de l'aleshores titular, Joan Puigcercós, en programes com 'Polònia' de TV3, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Conselleria quan Puigcercós la liderava.

La Generalitat va encarregar a l'empresa A Portada aquest estudi, que va tenir un cost d'uns 12.000 euros i que també analitza la marca de la Conselleria, segons publiquen avui 'El Periódico' i 'Avui'. Hi advertien que programes com 'Polònia' "fan calar una imatge de líder polític prepotent i agressiu".

Fonts de la Conselleria quan l'encapçalava Puigcercós han explicat que es tracta d'un treball d'assessorament de comunicació i que va ser "molt útil" a l'hora de millorar la imatge del departament. L'estudi, han explicat, és més ampli que la imatge de l'aleshores conseller ja que incloïa la definició del departament i un lema per a la Conselleria.

Han afirmat que aquest estudi formava part dels 300 auditats per la Generalitat i que estava justificat i s'havia de fer de manera externa. Van destacar que es tracta d'un treball "impecable" i "molt professional".

A l'estudi s'aferma que Puigcercós "sembla més moderat (no se li coneix cap error greu)" i resumeix que en les reunions "té bona relació amb la resta de partits, també amb José Montilla", tot i que adverteix que "pot semblar prepotent o agressiu".

Respecte a la imatge de Puigcercós, l'estudi aconsellava projectar-lo com una persona amb empenta, "home d'Estat, la persona adequada per impulsar projectes concrets per aconseguir un país més just i cohesionat". L'estudi també advocava per una reducció del nom del departament, per deixar-lo en Conselleria de Governació, i el lema 'Fer funcionar el país'.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés