Actualitzat 18/07/2013 00:41

Joves independentistes ocupen un edifici a Girona per convertir-lo en centre social

GIRONA, 17 jul. (EUROPA PRESS) -

Un grup de joves del col·lectiu independentista Arran ha ocupat un edifici buit al carrer Sant Josep de Girona amb l'objectiu de convertir-lo en un centre social, han confirmat a Europa Press fonts de l'associació.

L'edifici va ser ocupat fa deu dies, tot i que la notícia s'ha fet pública aquest dimecres, i durant aquest temps els joves han realitzat tasques per adequar els espais.

Les mateixes fonts han considerat "legítima" l'acció, donada la dificultat de trobar un local per fer les seves reunions, i han precisat que l'edifici estava degradat i en desús.

Per aquesta raó, s'han posat en contacte amb veïns del Barri Vell per buscar sinergies i consolidar el projecte de centre social, en un edifici que també tenen previst que funcioni com habitatge per a una desena de persones.

Arran ha penjat de la façana una pancarta en la qual es pot llegir 'Contra l'especulació i la Girona de postal: els joves alliberen espais', així com diverses estelades.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés