Actualitzat 06/04/2013 16:45

L'"esquerra violenta" d'intentar aconseguir amb els 'escarnis' el que no han aconseguit "amb els vots"

Carlos Floriano, Vicesecretario General De Organización Del PP
EUROPA PRESS

CÀCERES, 6 abr. (EUROPA PRESS) -

El vicesecretari general d'Organització i Electoral del Partit Popular, Carlos Floriano, creu que l'"esquerra violenta i antidemocràtica", que es manifesta davant de les cases de dirigents del PP està intentant "doblegar la voluntat dels espanyols que majoritàriament van elegir un Govern" i afegeix que pretenen aconseguir amb la violència el que no van aconseguir amb els vots.

Floriano manté que a aquests grups "els importa molt poc o gens els desnonaments i els desnonats" i el que busquen, segons la seva opinió, és empènyer el Govern a caure.

Per a Floriano és molt difícil arribar a la gent i ha recomanat que "contra les insídies i les calúmnies" es respongui amb transparència i s'expliquin les mesures que s'estan adoptant des del Govern, no només en el tema dels desnonaments, sinó en altres àmbits.

Així s'ha dirigit als militants del PP a la ciutat de Càceres després de participar a una reunió de la Junta Local de la capital i ha assegurat en el seu discurs que, davant del problema dels desnonaments, el PSOE no va fer res i ara a l'oposició diuen que cal fer el que ells no van fer quan eren al govern".

En aquest sentit ha defensat les polítiques que està posant en marxa el Govern de Mariano Rajoy en relació amb aquest problema i ha ressaltat que es promulgarà una legislació que farà que els deutors hipotecaris espanyols "siguin els més protegits de tota la Unió Europea" davant d'aquesta situació que ha qualificat de dramàtica.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés