Actualitzat 08/02/2011 13:47

Mas i els seus consellers viatjaran sempre en turista

Artur Mas
EP


BARCELONA, 8 febr. (EUROPA PRESS) -

El president de la Generalitat, Artur Mas, i els consellers viatjaran sempre en classe turista en vols i viatges de menys de tres hores de durada per donar exemple d'"austeritat" en moments de dificultat econòmica.

Mas ho ha confirmat en declaracions a Rac 1 recollides per Europa Press, després que el president de la Generalitat ja hi hagi viatjat en dues vegades, i totes dues per anar a Madrid: per reunir-se amb el rei i amb el president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero.

"Vull actuar així i seguiré fent-ho, no ho faig per populisme sinó perquè hem de reduir el pressupost", ha assegurat, tot i que admet que tant ell com la resta de membres del Govern els correspondria viatjar en primera o en classe 'business'.

Sense renunciar a la dignitat institucional i a la seguretat, Mas ha destacat que es tracta de traslladar el missatge que el Govern s'ajusta el cinturó, una cosa que també hauran de fer els catalans en els pròxims mesos, ha avisat.

"No em costa gens anar en turista, no passa res ni és ridícul. En turista, hi viatja el 90% de la gent", ha subratllat, després que també hagi restat importància al fet que mengés un menú d'11 euros, de pollastre amb patates.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés