Actualitzat 17/12/2013 21:39

Monago i Herrera, crítics davant de la publicació de les balances fiscals que ha anunciat Rajoy

Comité Ejecutivo Nacional del PP
EUROPA PRESS

Montoro i fins a sis presidents del PP prenen la paraula a la reunió del Comitè Executiu Nacional

MADRID, 14 oct. (EUROPA PRESS) -

El president d'Extremadura, José Antonio Monago, i el president de Castella i Lleó, Juan Vicente Herrera, s'han manifestat aquest dilluns crítics davant de la publicació de les balances fiscals que ha anunciat el cap de l'Executiu, Mariano Rajoy, segons han informat a Europa Press fonts populars.

Rajoy ha avançat davant del Comitè Executiu Nacional del PP, en la seva intervenció a porta tancada, que el mes de desembre vinent es publicaran les balances fiscals, en línia de manera que fa uns dies havia traslladat personalment el mateix ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, a la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho.

Durant el Comitè Executiu Nacional del PP, que té el finançament autonòmic com a tema central, Monago i Herrera han pres la paraula i s'han mostrat combatius amb aquesta decisió de publicar les balances fiscals el desembre, segons han assegurat a Europa Press les fonts consultades.

RAJOY DIU QUE HI HA UN CALENDARI PREVIST

En la mateixa reunió, han pres la paraula també el president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, que ha subratllat que el sistema de finançament caduca en tres mesos i ha demanat que s'aprovi ja perquè estigui llest l'1 de gener del 2014.

Prèviament, el president del Govern central ha assegurat en el seu discurs que per negociar el finançament autonòmic existeix un calendari i un mètode previst, que es va acordar fa un any en la Conferència de Presidents celebrada al senat el 2 d'octubre.

La reunió encara no ha finalitzat però ja han pres la paraula sis presidents autonòmics i el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, segons fonts presents en aquesta trobada, que reuneix la plana major del Partit Popular.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés