Publicat 01/02/2014 10:46

Montserrat (PP): "M'ofèn l'espanyol que amenaça de no comprar productes catalans"

Dolors Montserrat, Enric Millo (PP)
EUROPA PRESS

VALLADOLID, 1 febr. (EUROPA PRESS) -

La vicepresidenta tercera de la Mesa del Congrés i diputada del PP català, Dolors Monserrat, ha assegurat aquest divendres que la resposta al nacionalisme que encapçala el president de la Generalitat, Artur Mas, ha de ser la democràcia i la llei i ha demanat suport a tot el PP nacional perquè ofereixi el seu suport i "afecte" al partit a Catalunya.

Així ho ha manifestat durant el debat de la ponència 'Espanya, una gran nació' celebrada a la Convenció Nacional de Valladolid, on ha destacat també experiències que fan "mal" a Catalunya, com que es tracti a tots els catalans com independentistes o que es faci 'boicot' als productes catalans.

"M'ofèn aquell espanyol que amenaça de no comprar productes catalans o bascos, perquè realment el que està darrere són sentiments d'odi i destrucció cap a Espanya i provoquen més divisió", ha recalcat Monserrat, que ha rebut un fort aplaudiment de l'auditori present en aquesta ponència sobre la nació, que ha coordinat el vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons.

"Necessitem que ens estimeu i que ho digueu públicament i alceu la vostra veu --ha ressaltat--. Així serem més els catalans i bascos que direm que ens sentim profundament catalans i espanyols o bascos i espanyols. Us necessitem sincerament, Espanya som tots".

LA POLÍTICA CONTRA ETA NO HA CANVIAT

Alhora, ha reclamat no tenir por d'ensenyar els símbols d'Espanya com la bandera: "La bandera espanyola no és de cap partit, ni de la dreta ni de l'esquerra, sinó dels 47 milions d'espanyols. Sortim ja del ensopiment perquè ens hem de sentir orgullosos de ser espanyols", ha dit.

D'altra banda, Monserrat ha recalcat que la política antiterrorista del Govern espanyol de Mariano Rajoy no ha variat gens ni mica i ha afegit que el PP "no ha negociat ni negociarà mai" amb una organització terrorista.

Després de dir això, ha reivindicat la trajectòria "irreprotxable" del PP basc, on "no hi tenen cabuda ni cessions ni xantatges".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés