Actualitzat 17/12/2013 22:21

Pons (PP) diu que els polítics catalans "porten un any sense treballar" i només parlen d'independència

González Pons dice que el PP es "un partido honrado"
EUROPAPRESS

ALACANT, 23 nov. (EUROPA PRESS) -

El vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha assenyalat aquest dissabte que els polítics de Catalunya s'han mostrat incapaços de lluitar contra l'atur i la recessió, reduir el deute i racionalitzar l'administració perquè "porten un any sense treballar" i només parlen de la independència.

Així s'ha pronunciat durant la seva intervenció en la inauguració de la Convenció Política Regional de Noves Generacions que se celebra en Alcoi (Alacant), on ha assegurat que "un país pot sobreviure amb polítics molt parladors, però cap comunitat autònoma pot sobreviure amb polítics que no treballin".

El dirigent popular ha recordat que dilluns vinent es compleix un any de les últimes eleccions catalanes, que van representar el "desastre de CiU" i ara cal preguntar-se si Catalunya està millor o està pitjor.

Segons la seva opinió, no és que hi hagi un problema amb Catalunya, sinó que "és més un toc d'atenció que un ultimàtum" i, per tant, cal respondre com a tal.

A més, ha advertit que el que passa en aquesta comunitat afecta a tots i no és una qüestió de Catalunya contra Espanya, "ni tan sols de catalans contra catalans", sinó d'espanyols contra espanyols.

DECISIÓ DE TOTS ELS ESPANYOLS

En aquest sentit, González Pons ha considerat que "els independentistes no volen separar Espanya de Catalunya, sinó dividir Espanya".

No es tracta de com i quan se'n va Catalunya, ha continuat Pons, sinó "com i quan ens repartim Espanya i això obliga a participar".

Sobre el dret a decidir esgrimit per les formacions catalanes, González Pons ha indicat que "és un dret a que no decidim els altres".

"El seu dret a decidir és no teniu dret a decidir si Espanya es trenca o no", ha criticat.

Davant d'aquesta situació, el vicesecretari d'Estudis i Programes del PP ha demanat a les bases del partit que opinin amb sentit comú i amb seny i tranquil·litat perquè "la resta d'Espanya demostri com és d'important que els catalans se sentin còmodes a Espanya".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés