Publicat 17/12/2013 17:22

El PP porta al Consell de Garanties els pressupostos de Mas i paralitza el seu debat

Enric Millo (PP)
EUROPA PRESS

BARCELONA, 17 des. (EUROPA PRESS) -

El portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha anunciat aquest dimarts que el seu partit elevarà al Consell de Garanties Estatutàries el projecte de pressupostos de la Generalitat per al 2014 i la Llei d'Acompanyament, per la qual cosa no es debatrà la seva aprovació definitiva al ple d'aquest dimecres.

En roda de premsa, ha explicat que el PP entén que els dos projectes tenen aspectes que podrien "vulnerar clarament" la Constitució Espanyola i l'Estatut, pel que consideren necessari que l'òrgan consultiu de la Generalitat es pronunciï sobre ells abans que la Cambra els aprovi definitivament.

Aquest dilluns la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, ha explicat que negociava amb el Ministeri d'Hisenda que dirigeix Cristóbal Montoro per decidir si impugnava els comptes de la Generalitat, tot i que ha assenyalat que no ho faria si amb això podia posar en perill el compliment de l'objectiu de dèficit a finals d'any.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés