Actualitzat 17/12/2013 20:41

El president de l'IEC afirma que l'UCE no caldrà si Catalunya és independent

Salvador Giner y Joandomènec Ros
IEC/JORDI PARETO

BARCELONA, 16 ago. (EUROPA PRESS) -

El president electe de l'Institut d'Estudis Catalans (IEC) i catedràtic d'Ecologia de la Universitat de Barcelona (UB), Joandomènec Ros, ha sostingut aquest divendres que la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) que se celebra a Prada de Conflent (França) "no faria falta si el país fos normal".

"Si el país fos normal no caldria una universitat com l'UCE", ha argumentat en una entrevista de Catalunya Ràdio recollida per Europa Press, en què ha afegit que la universitat ha de continuar fins que Catalunya sigui un país sobirà.

Ros, que ha estat rector de l'UCE entre 2001 i 2008 i és membre de l'actual equip rector, participarà també en la XLV edició de la universitat, que arrenca aquest divendres a Prada de Conflent sota el lema 'Fidelitats, Inspiracions i Transformacions' i lliçó inaugural la pronunciarà aquest dissabte el conseller de la Presidència, Francesc Homs.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés