Actualitzat 05/03/2010 22:16

El PSC condemna rotundament l'intent de boicot a la conferència de Rosa Díez

BARCELONA, 5 març (EUROPA PRESS) -

El secretari general adjunt del grup socialista al Congrés, Daniel Fernández (PSC), ha condemnat avui rotundament l'intent de boicot a la conferència de la líder d'UPiD, Rosa Díez, a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

En declaracions a Europa Press, Fernández ha destacat que els fets "han estat protagonitzats per un grup minoritari d'estudiants, que no representen ni el conjunt de la comunitat educativa ni la societat catalana".

"Catalunya és una societat oberta i democràtica, que té en la llibertat d'expressió un dels seus fonaments més rellevants", ha apuntat. Ha insistit que la societat catalana "ha de rebutjar i rebutja amb força i amb unitat" qualsevol acte "antidemocràtic i intolerant" com el que ha passat avui.

Rosa Díez ha aconseguit avui pronunciar la conferència prevista a la Facultat de Ciències Polítiques de la UAB malgrat l'intent de boicot d'un centenar d'independentistes, que han entrat a la sala després de forcejar a la porta amb els quatre vigilants de seguretat privada que hi havia, i, després de diverses empentes i una petita allau, han accedit a dins al crit de 'Rosa Díez, fora de la UAB' i consignes a favor de la independència de Catalunya.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés