Actualitzat 20/04/2011 16:48

El PSOE saluda l'ordre de detenció de Troitiño

Imagen Del Etarra Antonio Troitiño
EUROPA PRESS

MADRID, 20 abr. (EUROPA PRESS) -

El secretari de Política Institucional i Autonòmica del PSOE, Gaspar Zarrías, ha assegurat que al seu partit li agrada l'ordre de detenció de l'Audiència Nacional contra el terrorista Antón Troitiño i ha advertit al PP que "no cometi un altre cop l'equivocació" de caure en un "ús electoral" d'aquest pas judicial, perquè no atacarà amb això el Govern sinó que donarà "aire" a ETA "en el moment en què es troben pitjor".

En declaracions a Europa Press, el dirigent socialista ha aplaudit la rectificació de la posada en llibertat de l'etarra, que no va haver de sortir de presó havent comès "delictes tan greus".

"Ens agrada la decisió que ha pres l'Audiència Nacional de demanar la crida i cerca de Troitiño per a la seva tornada a la presó, de la qual no havia d'haver sortit al seu moment fins que hagués complert íntegrament la seva pena", ha defensat.

Gaspar Zarrías, que ha expressat la seva confiança a la feina de les forces policials per detenir-lo, ha advertit a continuació al PP que no "cometi un altre cop l'equivocació d'usar com arma electoral aquest cas" perquè no atacarà amb això al Govern sinó que donarà "aire" als terroristes quan ETA està en el seu "pitjor" moment.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés