Publicat 23/04/2014 12:50

Duran dóna la benvinguda a Santamaría i Rajoy i preveu que vinguin més per les europees

F.Gambús y Josep Antoni Duran, UDC
EUROPA PRESS

BARCELONA, 23 abr. (EUROPA PRESS) -

El líder d'UDC, Josep Antoni Duran, ha donat aquest dimecres la benvinguda a Catalunya a la vicepresidenta del Govern central, Soraya Saénz de Santamaría, i també al president del Govern espanyol, Mariano Rajoy --que vindrà dijous--, i ha vaticinat que els catalans els veuran amb més freqüència les pròximes setmanes per la proximitat de les eleccions europees.

En declaracions a la seu del partit amb motiu de la diada de Sant Jordi, ha emmarcat en la normalitat que dirigents polítics estatals visitin Catalunya tenint en compte que "el poble català sempre ha estat acollidor, molt obert i receptor de persones diferents".

"Benvinguts siguin i espero que siguin capaços de poder capejar la realitat global d'aquest país, que és molt heterogènia, i vegin que hi ha una gran majoria que desitja expressar-se en l'urnes", ha sostingut Duran.

A més, ha augurat que tant Rajoy com Saénz de Santamaría i altres dirigents del PP visitaran amb més freqüència terres catalanes per fer campanya amb vista als comicis europeus, tal com han fet els últims mesos.

Segons el també portaveu de CiU al Congrés, Catalunya per als dirigents del PP és "un problema tot i que no ho vulguin reconèixer", motiu pel qual preveu que estiguin més a Catalunya.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés