Publicat 23/04/2014 14:50

Trias diu que la festa dóna una imatge "imbatible" de Barcelona i Catalunya al món

El alcalde de Barcelona, Xavier Trias, en Sant Jordi
EUROPA PRESS

BARCELONA, 23 abr. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat aquest dimecres que la diada de Sant Jordi "dóna al món una imatge imbatible" de Barcelona i Catalunya, i l'ha qualificat com una festa màgica i el dia més bonic de l'any.

En declaracions als periodistes després de visitar les parades d'entitats del tercer sector al pati del consistori --que celebra una jornada de portes obertes--, ha remarcat que "tothom està content, fins i tot els polítics" a causa de la festa.

A les parades instal·lades al pati --de les entitats Associació L'Esquitx, l'Associació Educativa Integral del Raval, la Fundació Adsis, l'Associació Juvenil Tamborinada i el Centre Obert Compartir-- ha pagat 10 euros per dues roses, malgrat que la unitat es ven a quatre

CONVERSES AMB EL PSC

Després de ser preguntat pels periodistes, ha explicat que les reunions que va mantenir aquest dimarts amb l'alcaldable del PSC per a les eleccions municipals del 2015, Jaume Collboni; amb l'encara president del grup socialista, Jordi Martí, i amb qui el substituirà, Gabriel Colomé, es van desenvolupar de manera cordial malgrat que l'objectiu no era "tractar temes concrets, sinó crear bon ambient".

Ha explicat que va oferir col·laboració a Martí tant a títol personal com des de l'Ajuntament per buscar sortides professionals després de la seva marxa del consistori, malgrat que ha opinat que "no la necessitarà, perquè és espavilat".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés