Actualitzat 30/07/2014 10:11

Somatemps creu que de la reunió entre Mas i Rajoy "no en sortirà gran cosa"

BARCELONA, 30 jul. (EUROPA PRESS) -

El vicepresident de la plataforma Somatemps, Josep Alsina, ha considerat que de la reunió d'aquest dimecres entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i el del Govern espanyol, Mariano Rajoy, "no en sortirà gran cosa".

En una entrevista a l'emissora RNE recollida per Europa Press, ha sostingut que tots dos acudeixen a la trobada amb "posicions inamovibles", per la qual cosa és difícil que es produeixi un diàleg efectiu.

Alsina ha augurat que Rajoy es mantindrà en la seva posició i Mas no renunciarà a la consulta perquè no pot: "El monstre que ell mateix ha creat és tan gran que li pot costar fer marxa enrere".

Preguntat sobre la fortuna a l'estranger sense regularitzar de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, ha afirmat que tot i que molts ciutadans se senten traïts, a ell no el sorprèn i espera que surtin més revelacions.

En aquest sentit, ha assenyalat que a Catalunya s'ha creat un sistema de subvencions amb una "xarxa d'estómacs agraït sota un aparent oasi", i ha afegit que la classe política catalana no difereix de la de la resta d'Espanya.




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés