Actualitzat 25/02/2012 12:23

La Diputació de Tarragona promou l'ús culinari de la garrofa

Presentación De Un Libro Sobre Las Propiedades Culinarias De La Algarroba
Foto: DIPUTACIÓN DE TARRAGONA

BARCELONA, 25 Feb. (EUROPA PRESS) -

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, el gerent de la Cooperativa Agrícola Comercial Garrofa, Francesc Xavier Cort, i el representant de la Fundació Alicia (Alimentació i Ciència), Jaume Biarnés, han presentat aquest dissabte el llibre 'La pastisseria i la cuina de la garrofa'.

   La finalitat és posar en relleu les possibilitats culinàries i propietats alimentàries d'aquest fruit.

   La presentació del llibre, que conté una trentena de receptes que mostren el valor afegit d'aquest ingredient mitjançant plats d'elaboració fàcil, s'ha celebrat al Palau Bofarull de la Diputació de Reus i ha concentrat nombroses persones, que han pogut tastar mostres de rebosteria elaborades amb garrofa.

   Poblet ha mostrat el suport de la Diputació a la promoció d'aquest fruit i altres productes agroalimentaris i ha considerat que llibres com aquest "accentuen la relació entre els sectors primari i terciari i són un vincle fonamental en la dinamització de l'activitat agrícola i del turisme".




www.aldia.cat és el portal d'actualitat i notícies de l'Agència Europa Press en català.
© 2024 Europa Press. És prohibit de distribuir i difondre tots o part dels continguts d'aquesta pàgina web sense consentiment previ i exprés